Vill du jobba med oss?

Vi söker nu personal till vår servering sommaren 2023. Hammarbykvarnen ligger vackert beläget vid vattnet med fantastiska omgivningar – grönområden, sjöar och badplatser samt byggnader med stort kulturhistoriskt värde.

Vi söker dig som vill vara en del av vårt team och bidra med ditt engagemang. Du delar våra värderingar kring mat som innebär respekt för råvaror, ett gott samarbete med våra lokala producenter och ett hållbart tänk kring allt som rör vår verksamhet.

Du är en lagspelare som ser det som en självklarhet att man hjälps åt i en arbetsgrupp. Du är snäll person med hjärtat på rätt ställe.

Du gillar utmaningar och räds inte ett tidvis högt tempo som ställer krav på förmågan att kunna hålla många bollar i luften.

Du måste ha körkort och tillgång till egen bil alternativt kunna ta dig till och från arbetsplatsen på egen hand då kollektivtrafik ej finns tillgänglig under sommaren.

Kock, 100%

Du är en person med passion för matlagning och du har en strävan efter att leverera genuina måltidsupplevelser. Du delar vår matfilosofi och har ett stort intresse för mathantverk, råvarors ursprung och har ett “farm to table”-tänk. Du har goda matlagningskunskaper, arbetar organiserat, hygieniskt och arbetar lika bra självständigt som i grupp.

Diskare, 50%

Du är noggrann och ordningsam, har god förmåga att kunna arbeta systematiskt och effektivt. Du är i mycket god fysisk form då jobbet som diskare innebär ett fysiskt tungt arbete. Du är glad och positiv och ser en stolthet i att ha en avgörande roll i arbetslaget.

Servitris/servitör, 100% 

Du är glad och social, älskar möten med nya människor och att leverera service i världsklass. Du ska inte bara ha förmågan att bära många tallrikar i ett tidvis högt tempo, du ska ha som mål att ge varje gäst en oförglömlig måltidsupplevelse. Du delar självklart vårt brinnande intresse för lokal mat och dryck. Du ska vara självgående och ha en stor ansvarskänsla. Du är minst 20 år fyllda och erfarenhet av serviceyrke väger tungt.

Servitris/servitör, timanställning vid behov

Du är glad och social, älskar möten med nya människor och att leverera service i världsklass. Har du jobbat med liknande arbete tidigare är det ett stort plus, men vi lägger stor vikt vid om man har viljan att utvecklas och lära sig. Du är minst 16 år fyllda. Viktigt att det är du själv som vill jobba hos oss, inte t.ex. att det är din mamma som söker jobbet åt dig.

Cafébiträde/kallskänka 100%

Du är en självgående kallskänka eller cafébiträde med koll på livsmedelshygien. Du ska självständigt kunna förbereda och servera enklare caférätter såsom sallader, pajer osv. Obs att det ej gäller uppvärmning av halvfabrikat, utan krav ställs på att du klarar enklare matlagning från grunden.

Är DU den vi söker? Skicka ditt CV och personligt brev till hammarbykvarnen@gmail.com, uppge vilken tjänst du vill söka. Intervjuer och rekrytering kommer att ske löpande så dröj inte med din ansökan!

Hammarbykvarnen

Facebook / Instagram


Adress

Skommarstensvägen 7
Gästrike-Hammarby

Kontakt

0760242716
hammarbykvarnen@gmail.com